Blog & informatie huisdieren

Help, mijn parkiet kan haar ei niet kwijt

Dierenleed Bij de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren kun je ook buiten kantooruren terecht. „Op zondag loopt het echt storm.” Een interessant kijkje achter de schermen bij onze partner. Lees het artikel op nrc.nl

Lees op nrc.nl

En de winnaar van de vakantiefoto WINACTIE is?

Lees wie er gewonnen heeft en bekijk alle inzendingen. Wie is de winnaar van de professionele photoshoot?

Lees verder...

Gebitsproblemen en het gebit van uw dier

Gebitsproblemen zijn een veelvoorkomende kwaal bij huisdieren. Maar liefst 8 op de 10 honden en katten ouder dan 3 jaar hebben last van gebitsproblemen. Het is daarom belangrijk om de oorzaken te kennen, de symptomen te herkennen en te weten welke rol gebitsverzorging kan spelen in het verminderen van gebitsproblemen.

Meer over het gebit

Een verzekering voor huisdieren?

Omdat diergeneeskunde volop in ontwikkeling is en de mogelijkheden om te behandelen enorm groot zijn hoeft het genezingsproces daar niet op vast te zitten. Helaas zijn de kosten van een behandeling vaak wel een beperkende factor met vaak veel emoties en verdriet tot gevolg.

Een verzekering voor huisdieren?

Op vakantie met uw huisdier checklist

Voor dieren is het een spannende tijd; mogen ze mee of moeten ze thuis blijven? Gaan ze uit logeren bij vrienden of kennissen of gaan ze naar een dierenpension? Hoe de vakantie voor hond of kat ook gaat verlopen het vraagt van ons in ieder geval een goede voorbereiding.

Vakantiechecklist voor uw dier

Vakantieverhalen

In onze praktijk horen we de mooiste verhalen over de dieren en hun baasjes, die ons bezoeken. Sommige van die verhalen zijn erg leuk, andere vrij ernstig, maar dit keer zeten we een aantal vakantieverhalen op een rij.

Lees vakantieverhalen


Afspraak maken

Maak direct online een afspraak.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via 033 2778439.

Maak een afspraak »

Terug naarboven

Volg ons op facebook!Bekijk op Facebook