Links


LICG (Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren)

Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters met per dier alle basisinformatie en andere praktische informatie. De website biedt een handige zoekfunctie die u gelijk allerlei suggesties geeft. Mocht u ondanks dat toch informatie missen, dan kunt per mail persoonlijk contact opnemen.

Bezoek licg.nl

Rashondengids (LICG)

De LICG rashondengids biedt u uitgebreide informatie over de eigenschappen van rashonden. U kunt eenvoudig een rashond opzoeken en meer lezen over het karakter, het gedrag, de gezondheid en de erfelijke aandoeningen. Mocht u ge├»nteresseerd zijn in de aanschaf van een rashond, dan kunt u zich hier zorgvuldig ori├źnteren. Bepaalde eigenschappen zijn van groot belang voor het maken van een weloverwogen keuze.

Bezoek rashondengids.nl

Webshop VoorMijnDier

De praktijk heeft een eigen webshop met een zeer uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen. Producten die u via de webshop heeft besteld worden of bij u thuis afgeleverd of ze kunnen zonder wachttijd doordeweeks tussen 8.30 en 18 uur worden opgehaald.

Bezoek Webshop VoorMijnDier

Afspraak maken

Maak direct online een afspraak.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via 033 2778439.

Maak een afspraak »

Terug naarboven

Volg ons op facebook!Bekijk op Facebook